مواد لازم براي شكلات سوئيسي
- شكلات تخته اي :300 گرم
- پودر شكر :100 گرم
- قهوه :1 قاشق مربا خوري
- گردوي خرد شده:100 گرم
- كره :75 گرم
- خلال پسته و بادام:به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- ژلاتين :1 ورق
- آب جوش:4 قاشق غذاخوري
- بيسكويت خرد شده :50 گرم
- كاكائو:4 قاشق غذاخوري
- شير خشك :1 قاشق غذا خوري
طرز تهيه شكلات سوئيسي
ابتدا شكلات تخته اي را خرد كرده و داخل يك ظرف فلزي بريزيد و روي حرارت غير مستقيم بگذاريد تا ذوب شود.
بيسكوييت و گردوها را خرد كرده و كنار بگذاريد، شيرخشك، قهوه و كاكائو را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط نماييد.
حالا يك كاسه بزرگ برداريد و كره و پودر قند را داخل آن بريزيد و با هم زن برقي خوب بزنيد تا با هم تركيب شوند.
در ادامه زرده تخم مرغ را افزوده و به هم زدن ادامه دهيد، مخلوط شيرخشك را بيافزاييد و هم بزنيد.
شكلات ذوب شده را افزوده و گردو و بيستكوييت را هم بريزيد و مواد را با هم مخلوط كنيد تا يكدست شود.
مواد را داخل سيني با ابعاد 20*15 بريزيد و صاف كنيد، سپس سس شكلات را روي آن بريزيد و با خلال بادام و پسته تزيين كنيد و براي 3 ساعت در فريزر بگذاريد تا خوب ببندد.
براي درست كردن سس شكلات از روش زير استفاده نماييد:
آب جوش و ژلاتين را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد تا دانه هاي آن حل شود.
كره و كاكائو را مخلوط نموده و روي حرارت غير مستقيم بگذاريد تا آب شود.
پودر قند و ژلاتين را افزوده و مواد را هم بزنيد تا با هم تركيب شوند، سس شكلات آماده است.
نكات تكميلي در مورد شكلات سوئيسي
شكلات سوئيسي جزو كيك و شيريني - شيريني عيد نوروز ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شكلات سوئيسي را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 10 نفر مناسب ميباشد .
بيشيتر بدانيد : نحوه تهيه شكلات ذوب شده
طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل
آموزش طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل . با اين آموزش آشپزي در هفت گنج همراه باشيد.
ترافل شكلاتي ، يك دسر محبوب و مشهور در بسياري از كشورها است. اين شكلات از سوئيس و فرانسه گرفته تا آمريكا و حتي آمريكاي جنوبي. طرفداران زيادي دارد. ترافل معمولاً به شكل كُره با مركزي از شكلات غني وغشايي از پودر شكلات درست مي شود.
در كشورهاي مختلف و سبك هاي آشپزي مختلف غشاي خارجي مزه هاي متفاوتي دارد. از پودر مغزها، پودر نارگيل، قهوه يا هر چيز ديگري كه مورد سليقه توليدكننده است، شكل ميگيرد. انتخاب اسم ترافل به خاطر شباهت اين شكلات، به يك نوع قارچ گران قيمت كه در بعضي نواحي، ايتاليا و فرانسه يافت ميشود، انتخاب شده است.

مدت زمان آماده كردن مواد : ۳۰ دقيقه – مدت زمان آماده شدن شكلات : ۲ ساعت
مواد زير براي تهيه ترافل شكلاتي :
۳۴۰ گرم شكلات خرد شده تلخ يا نيمه شيرين
۲۲۷ گرم خامه قنادي
دو قاشق چاي خوري وانيل
۷ گرم پودر اسپرسو
۲۰۰ گرم پودر كاكائو
طرز تهيه ترافل شكلاتي :
۱ ) شكلات خرد شده را داخل كاسه بريزيد. خامه قنادي را روي حرارت گذاشته و به آرامي داغ كنيد. سپس خامه داغ شده را روي شكلات بريزيد و ۲ الي ۳ دقيقه صبر كنيد. در ادامه مخلوط را به آرامي هم زده تا يكدست و يكنواخت گردد و همه شكلات ها آب شوند.
۲ ) حالا وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم ميزنيم.
۳ ) مخلوط شكلات و خامه را داخل ظرف مسطح كه از قبل با كاغذ روغني يا سلفن پوشانده شده مي ريزيم و داخل يخچال به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقيقه قرار ميدهيم، تا شكلات كمي سرد و قابل شكل دهي باشد.
۴ ) مخلوط شكلات را از يخچال خارج كرده با استفاده از دو دست و يك قاشق غذا خوري شروع به شكل دهي شكلات مي نماييم. ابتدا يك قاشق از مخلوط جدا كرده و كف يكي از دو دست مي گذاريم و با دست ديگر آن را به شكل كره در مي آوريم.
سعي كنيد اين مرحله را سريع انجام داده در غير اين صورت مخلوط نرم شده و شكل خود را حفظ نمي كنند.
۵ ) پس از شكل دهي تمام مخلوط، كره ها را داخل ظرف صاف و مسطح قرارداده و به مدت ۳۰ دقيقه درون يخچال مي گذاريم تا سرد شوند.

۶ ) پودر كاكائو را داخل كاسه مي ريزيم. ترافل ها را داخل پودر شكلات انداخته و با يك قاشق سطح خارجي آنها را كاملا به پودر كاكائو آغشته مي نماييم. در اين مرحله ترافل شكلاتي آماده هستند و كافي است در ظرفي كه براي پذيرايي در نظر گرفته ايم با سليقه بچينيم.
نكات :
اگر مايل به استفاده از طعمه هاي ديگر در داخل ترافل شكلاتي هستيد، به جاي وانيل از اين مواد، داخل مخلوط استفاده نماييد.
هرچه كيفيت شكلات مورد استفاده در مخلوط بالاتر باشد نتيجه كار شما ترافل هاي لذيذتر و خوشمزه تري هستند. پس سعي كنيد از شكلات هاي با كيفيت و خوب استفاده كنيد.
به علت وجود خامه در مخلوط بهتر است كه آنها را بعد از فرم دهي در يخچال نگه داريد و طي ۳ تا ۴ روز مصرف نماييد.
نوش جان!
