بسته بندي تك نفره

بسته بندي كيسه اي و ساشه اي

  • هر دو گزينه خوبي براي جايگزيني با بطري ها ، كوزه ها و لوله ها هستند
  • بسته هاي كوچكتر و سبك تر از گزينه هاي ديگر هستند
  • كيف هاي آماده براي قفسه كردن محصولات است و براي مصرف كنندگان جذاب هستند
  • هر دو قابل چاپ يا ساده هستند

چرا بسته بندي كيسه اي را انتخاب مي كنيد؟

  • در حال حاضر در بين مصرف كنندگان محبوب است
  • بدون آويز مي توان در قفسه آويزان كرد يا آن را ايستاده نگه داشت
  • بسته به حجم كلي بسيار پايين تر از گزينه هاي سفت و سخت تر است و باعث صرفه جويي در هزينه و حمل و نقل مي شود
  • كمي گرانتر از كيسه عمودي و گزينه هاي ديگر است.

 

بسته بندي ساشهبسته بندي ساشه
    • انتخاب مناسب از نظر اندازه و شكل
    • مي تواند مايعات غير غذايي را در خود نگه دارد
    • ارزان و به سادگي در دسترس بوده و يا در رنگ هاي مختلف چاپ شده است
    • محصول شما را حفظ مي كند.

بسته بندي كيسه اي چگونه است؟

كيف هاي از پيش ساخته شده با مواد غذايي پر مي شوند. خط توليد مورد استفاده با توجه به مشخصات كار شما متفاوت است.

بسته بندي ساشه

بسته هاي بسته بندي چگونه است؟

دسته هاي ساخته شده از يك فيلم ، شبيه به كيسه هاي عمودي هستند.

بسته بندي ساشه

محصولات خام مناسب براي بسته بندي كيسه اي :

  • مواد غذايي گرانول و غير غذايي
  • مايعات غير غذايي

 

مطالعه كنيد طرز تهيه شكلات سوئيسي

مزاياي بسته بندي كوچك شده

بسته بندي كوچك شده روشي محكم براي پوشش محصولات شما است. از فناوري گرما براي ايجاد يك مهر و موم محكم بر روي محصولات شما استفاده مي كنند.

  • بهترين راه حل بسته بندي در صورت اهميت امنيتي و محافظت قوي براي محصولات شما است.
  • راه آسان براي بسته بندي محصولات باهم است.

طرز تهيه شكلات سوئيسي

مواد لازم براي شكلات سوئيسي

  • شكلات تخته اي :300 گرم 
  • پودر شكر :100 گرم 
  • قهوه :1 قاشق مربا خوري 
  • گردوي خرد شده:100 گرم 
  • كره :75 گرم 
  • خلال پسته و بادام:به مقدار لازم 
  • زرده تخم مرغ :1 عدد 
  • ژلاتين :1 ورق 
  • آب جوش:4 قاشق غذاخوري 
  • بيسكويت خرد شده :50 گرم 
  • كاكائو:4 قاشق غذاخوري 
  • شير خشك :1 قاشق غذا خوري
شكلات 

براي اطلاع از خواص شكلات تخته اي تلخ ،  كليك كنيد.

طرز تهيه شكلات سوئيسي

ابتدا شكلات تخته اي را خرد كرده و داخل يك ظرف فلزي بريزيد و روي حرارت غير مستقيم بگذاريد تا ذوب شود.

بيسكوييت و گردوها را خرد كرده و كنار بگذاريد، شيرخشك، قهوه و كاكائو را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط نماييد.

حالا يك كاسه بزرگ برداريد و كره و پودر قند را داخل آن بريزيد و با هم زن برقي خوب بزنيد تا با هم تركيب شوند.

در ادامه زرده تخم مرغ را افزوده و به هم زدن ادامه دهيد، مخلوط شيرخشك را بيافزاييد و هم بزنيد.

شكلات ذوب شده را افزوده و گردو و بيستكوييت را هم بريزيد و مواد را با هم مخلوط كنيد تا يكدست شود.

مواد را داخل سيني با ابعاد 20*15 بريزيد و صاف كنيد، سپس سس شكلات را روي آن بريزيد و با خلال بادام و پسته تزيين كنيد و براي 3 ساعت در فريزر بگذاريد تا خوب ببندد.

براي درست كردن سس شكلات از روش زير استفاده نماييد:

آب جوش و ژلاتين را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد تا دانه هاي آن حل شود.

كره و كاكائو را مخلوط نموده و روي حرارت غير مستقيم بگذاريد تا آب شود.

پودر قند و ژلاتين را افزوده و مواد را هم بزنيد تا با هم تركيب شوند، سس شكلات آماده است.

شكلات سوئيسي

نكات تكميلي در مورد شكلات سوئيسي

شكلات سوئيسي جزو كيك و شيريني - شيريني عيد نوروز ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 1 ساعت و
شكلات سوئيسي را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 10 نفر مناسب ميباشد .

 

بيشيتر بدانيد : نحوه تهيه شكلات ذوب شده

 

طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل

آموزش طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل . با اين آموزش آشپزي در هفت گنج همراه باشيد.
ترافل شكلاتي ، يك دسر محبوب و مشهور در بسياري از كشورها است. اين شكلات از سوئيس و فرانسه گرفته تا آمريكا و حتي آمريكاي جنوبي. طرفداران زيادي دارد. ترافل معمولاً به شكل كُره با مركزي از شكلات غني وغشايي از پودر شكلات درست مي شود.

در كشورهاي مختلف و سبك هاي آشپزي مختلف غشاي خارجي مزه هاي متفاوتي دارد. از پودر مغزها، پودر نارگيل، قهوه يا هر چيز ديگري كه مورد سليقه توليدكننده است، شكل ميگيرد. انتخاب اسم ترافل به خاطر شباهت اين شكلات، به يك نوع قارچ گران قيمت كه در بعضي نواحي، ايتاليا و فرانسه يافت مي‌شود، انتخاب شده است.


طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل
مدت زمان آماده كردن مواد : ۳۰ دقيقه – مدت زمان آماده شدن شكلات : ۲ ساعت

مواد زير براي تهيه ترافل شكلاتي :

۳۴۰ گرم شكلات خرد شده تلخ يا نيمه شيرين
۲۲۷ گرم خامه قنادي
دو قاشق چاي خوري وانيل
۷ گرم پودر اسپرسو
۲۰۰ گرم پودر كاكائو

 

 

 

طرز تهيه ترافل شكلاتي :

۱ ) شكلات خرد شده را داخل كاسه بريزيد. خامه قنادي را روي حرارت گذاشته و به آرامي داغ كنيد. سپس خامه داغ شده را روي شكلات بريزيد و ۲ الي ۳ دقيقه صبر كنيد. در ادامه مخلوط را به آرامي هم زده تا يكدست و يكنواخت گردد و همه شكلات ها آب شوند.

۲ ) حالا وانيل را به مخلوط اضافه كرده و هم ميزنيم.

۳ ) مخلوط شكلات و خامه را داخل ظرف مسطح كه از قبل با كاغذ روغني يا سلفن پوشانده شده مي ريزيم و داخل يخچال به مدت ۶۰ تا ۹۰ دقيقه قرار مي‌دهيم، تا شكلات كمي سرد و قابل شكل دهي باشد.

۴ ) مخلوط شكلات را از يخچال خارج كرده با استفاده از دو دست و يك قاشق غذا خوري شروع به شكل دهي شكلات مي نماييم. ابتدا يك قاشق از مخلوط جدا كرده و كف يكي از دو دست مي گذاريم و با دست ديگر آن را به شكل كره در مي آوريم.

سعي كنيد اين مرحله را سريع انجام داده در غير اين صورت مخلوط نرم شده و شكل خود را حفظ نمي كنند.

۵ ) پس از شكل دهي تمام مخلوط، كره ها را داخل ظرف صاف و مسطح قرارداده و به مدت ۳۰ دقيقه درون يخچال مي گذاريم تا سرد شوند.


طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل

 

۶ ) پودر كاكائو را داخل كاسه مي ريزيم. ترافل ها را داخل پودر شكلات انداخته و با يك قاشق سطح خارجي آنها را كاملا به پودر كاكائو آغشته مي نماييم. در اين مرحله ترافل شكلاتي آماده هستند و كافي است در ظرفي كه براي پذيرايي در نظر گرفته ايم با سليقه بچينيم.
نكات :

اگر مايل به استفاده از طعمه هاي ديگر در داخل ترافل شكلاتي هستيد، به جاي وانيل از اين مواد، داخل مخلوط استفاده نماييد.
هرچه كيفيت شكلات مورد استفاده در مخلوط بالاتر باشد نتيجه كار شما ترافل هاي لذيذتر و خوشمزه تري هستند. پس سعي كنيد از شكلات هاي با كيفيت و خوب استفاده كنيد.
به علت وجود خامه در مخلوط بهتر است كه آنها را بعد از فرم دهي در يخچال نگه داريد و طي ۳ تا ۴ روز مصرف نماييد.

نوش جان!


طرز تهيه ترافل شكلاتي سوئيسي خوشمره و خوشگل

نحوه تهيه شكلات ذوب شده

نكاتي در مورد تمپر و آب كردن كردن شكلات ، اسراري كه هر آشپزي بايد ياد بگيرد

حالا ميتوان به شكلات تيره آب شده به عنوان هنر سياه نگاه كرد ولي اگر اين كار به درستي انجام نشود چه ؟ بله اقدامي كه اينقدر ساده به نظر مي رسد بايد با رعايت اصول و روش هاي صحيح انجام شود تا نتيجه رضايت بخش باشد.

راهنمايي هاي اين بخش از نمناك طريقه صحيح آب كردن و تمپر كردن شكلات را براتان ساده خواهد كرد و به شما كمك مي كند تا علم و چالش هاي كار با شكلات را ياد بگيريد.

روش ذوب كردن شكلات

 

براي خريد محصولات تك نفره به وبسايت دفينه مراجعه كنيد.

 

شكلات چيست و چطور به شكلي كه ما مي بينيم در مي آيد؟

به طور خلاصه، لوبياي كاكائو تخمير مي شود، خشك مي شود، سپس پخته ميشود. تقريبا 50 درصد از كاكائوها، 50 درصد كره كاكائو هستند. مدل قديمي شكلات با پودر كاكائو درست ميشده است.

كره كاكائو يك چربي كم رنگ با نقطه ذوب زير دماي بدن است. هنگامي كه شركتي به درصد كاكائو خود اشاره دارد، اين به معني مقدار تركيبي توده كاكائو و كره كاكائو است؛ بقيه عمدتا شكر (و شير براي شكلات شيري) است.

تمپر كردن شكلات چيست؟

شكلات با كيفيت بالا كه محتواي كره كاكائو آن بيشتر است. اين نوع كاكائو خيلي نرم تر و حداقل 31 درصد كره كاكائو دارد - به طوري كه به راحتي ذوب مي شود. در شكلات تيره، شير و شكلات مي تواند ذوب شود، اما در دماهاي مختلف.

چطور و با چه راهي شكلات را تمپر كنيم؟ روش صحيح

  • براي تمپر كردن شكلات ابتدا شكلات رو خرد كنيد ، خرد كردن را روي تخته آشپزخانه و به كمك چاقو مي توانيد انجام دهيد.
  • حالا يك چهارم از شكلات خرد شده رو كنار بزاريد و سه چهارم ديگه رو داخل ظرفي روي حرارت بخار آب به شيوه بن ماري قرار دهيد ، دراين مرحله نيازي به هم زدن شكلات نيست صبر كنيد تا بيشتر مقدار شكلات ذوب شود.
  • سپس آرام هم بزنيد تا بقيه شكلات هم ذوب شود دقت داشته باشيد كه به هيچ وجه حتي يك قطره آب نبايد وارد شكلات شود.
  • شكلات را از روي حرارت برداريد و يك چهارم شكلات ذوب نشده كه كنار گذاشته بوديد را اضافه كنيد و آرام هم بزنيد تا با حرارت شكلات ذوب شده آب شود.
  • مقداري از شكلات را تست كنيد تا در صورتي كه شكلات زياد داغ بود بايد صبر كنيد تا سردتر بشه و اگه دماي آن خيلي كمتر از دماي بدن بود دوباره چند ثانيه روي حرارت بخار آب قرار دهيد. دماي شكلات بايد يكي دو درجه گرم تر از دماي بدن باشد و شما هنگام تست بايد فقط كمي گرما حس كنيد.
  • اگر از شكلات سفيد استفاده ميكنيد دقت كنيد كه دماي ذوب خيلي پايين تري دارد و بايد بيشتر مراقب باشيد چون با حرارت ديدن زياد ممكن است بسوزد و خراب شود.

روش تمپر كردن شكلات

چگونگي ذوب كردن شكلات

خامه شكلات چيست؟

شكلات با كيفيت خوب شامل كريستال هاي چرب است ،كه در دماي مختلف ذوب مي شوند. درجه ذوب شامل آب شدن و تنظيم شكلات، و تغيير شكل آن در درجه حرارت دقيق است . گرما يا سرماي بيش از حد،كه خيلي سريع و يا به اشتباه انجام شود باعث مي شود كه كريستال هاي چربي در سطح شكلات قرار بگيرند، كه ظاهر آن را بد فرم و حباب دار ميكند. 

نكاتي براي خامه:

اين بسيار مهم است كه شكلات با كيفيت را از ابتدا درست تهيه كنيد. محتويات كاكائو هر چه بيشتر باشد، پايدارتر خواهد بود و راحتر ذوب ميشود .

اما شكلات با محتواي كاكائوي بالا نيز مي تواند بسيار تلخ باشد. نگاهي به درصد بسته بندي شكلات داشته باشيد.

نكات كليدي كه هنگام آب كردن شكلات بايد اجتناب كنيد: 

آب باعث تغيير شكل شكلات مي شود (خميده و سفت) چرا؟

از آنجا كه چربي در شكلات شروع به تشكيل امولسيون با آب مي دهد. اگر شكلات با آب در تماس باشد، راه مطمئني براي نجات آن وجود ندارد، متاسفانه - شما بايد دوباره با استفاده از شكلات تازه شروع كنيد بنابراين ،همه چيز را خشك كنيد، و دوباره شروع كنيد.

از وسايل لاستيكي براي هم زدن استفاده كنيد - قاشق چوبي مي تواند طعم ها، چربي و آب را در خود داشته باشد.

گرماي بيش از حد (بيش از 50 درجه سانتيگراد) مي تواند شكلات را شكل دهد، به علاوه ممكن است سوزانده شود ، به خصوص شكلات سفيد كه در معرض سوختن قرار دارد. براي آزمايش شكلات از يك دماسنج دقيق استفاده كنيد.

رطوبت موجب سفيدك روي شكلات ميشود. رطوبت در جو روي كريستال شكلات تاثير ميگذارد و ظاهر آن را تغيير ميدهد.

اتاق خنك بدون هواكش محل مناسبي براي شكلات است تغييرات سريع دمايي باعث ايجاد سفيدك در سطح شكلات مي شود.البته بر طعم و مزه شكلات تاثير نمي گذارد، فقط ظاهر آن را تغيير و از شفافيت آن ميكاهد.

اجازه دهيد شكلات به طور كامل ببندد ،قبل از ذخيره سازي يا بسته بندي - بسته به محيط اطراف و اندازه شكلات، مي تواند از 10 دقيقه تا چند ساعت زمان ببرد. پس از سرد شدن، شكلات خوش طعم در دماي 20 درجه سانتيگراد در يك ظرف بسته بندي شده، دور از نور مستقيم خورشيد و نه در يخچال ذخيره كنيد.

وقتي شكلات رو از مغازه خريداري مي كنيد، تمام كريستال هاي چربي موجود در اون، با نظمي در كنار هم قرار گرفتن. نظم ساختارهاي چربي و مولكولي شكلات، مسئول ايجاد بافتي صاف، يكدست و براقه. با حرارت دادن و ذوب كردن شكلات، اين ساختار بهم مي ريزه و اگر موقع خنك شدن و تشكيل مجدد، مولكول ها درست كنار هم چيده نشن، شكلاتي چسبناك و غير شفاف به دست مياد كه دير سفت مي شه و به خوبي نمي بنده. كره شكلات 6 نوع كريستال چربي داره كه دماي ذوب هر كدوم متفاوته. براي شكلاتي با كيفيت، فقط يكي از اين ساختارها به نام چربي  Beta V  بايد آب شه و براي ذوب كردن اين چربي جرارت خاصي نيازي.
براي  تمپر كردن، چند روش متفاوت وجود داره كه در تمام اون ها ابتدا به شكلات حرارت داده مي شه و بعد به روشي دماي شكلات رو پايين ميارن. حتما شما هم بارها در فيلم ها، ريختن شكلات آب شده روي سنگ مرمر خنك رو ديديد. در واقع اون كار هم روشي براي خنك كردن شكلات آب شدست. در اين پست با ساده ترين روش تمپر كردن شكلات آشنا مي شيد.




تمپر كردن

1. اولين مرحله آب كردن شكلات، خرد كردنشه. هر چقدر تكه هاي شكلات كوچك تر باشه، حرارت كمتري براي آب شدن نياز داره و احتمال خراب شدن و سوختنش كمتره. بهتره شكلات رو ضمن كوچيكي تا جاي مقدور هم اندازه خرد كنيد تا تكه هاي شكلات هم زمان آب شه. بعد از خرد كردن، دو سوم از شكلات رو در كاسه اي بريزيد و يك سوم باقيمونده رو كنار بذاريد. 



2. كتري، شير جوش يا ديگ كوچيكي رو تا نيمه آب كنيد و بذاريد به جوش بياد.  كاسه حاوي دو سوم شكلات خرد شده رو روي آبِ در حال جوش بذاريد و شعله گاز رو روي متوسط قرار بديد. دقت كنيد كه به هيچ وجه كفِ ظرف با آب تماس نداشته باشه و شعله گاز خيلي زياد نشه. 



3- يكسره بالاي سر ظرف وايستيد و هم بزنيد. براي تمپر كردن، شكلات بايد به دماي خاصي برسه، كمتر از اين دما، يعني چربي به طور كامل آب نشده و شكلات خوب فرم نمي گيره و بيشتر از اين دما شكلات مي سوزه و خراب مي شه. بهترين وسيله براي تشخيص دما، استفاده از دماسنج مخصوص مايعاته. شكلات تلخ بايد به دماي 50 تا 55 درجه سانتي گراد ( 122 تا 131 درجه فارنهايت)، شكلات شيري 45 تا 50 درجه ي سانتي گراده (113 تا 122 درجه فارنهايت) و شكلات سفيد به دماي 40 تا 45 درجه سانتي گراد برسه. 



اگر دماسنج نداريد وقتي بيشتر شكلات آب شد، با استفاده از ليسك، كمي شكلات رو به لب پايينيتون بزنيد، وقتي هم دما بود يعني آمادست.



 چهار- كاسه رو از روي آب جوش برداريد، يك سوم شكلات خرد شده اي كه آب نكرديد رو در دو مرحله در ظرف بريزيد و با ويسك، ليسك يا قاشق خوب هم بزنيد، تا شكلات يكدست شه. با ريختن تكه هاي شكلات، دماي شكلات ذوب شده پايين مياد و به 32 درجه سانتي گراد (90 درجه فارنهايت) براي شكلات تلخ و 30 درجه سانتي گراد (معادل 88 درجه فارنهايت) براي شكلات شيري مي رسه. 



در خيلي از منابع، در همين مرحله از شكلات استفاده مي شه ولي بهتره كه بعد از مخلوط كردن و يكدست شدن دقايقي ديگه شكلات رو روي بخار آب بذاريد و يكسره با ليسك هم بزنيد. در طي اين مدت شكلات كاملا روون و مناسب كاور كردن مي شه. حالا تمپر كردن انجام شده، براي تِست مي تونيد يك چاقوي استيل رو در شكلات فرو كنيد و به مدت سه دقيقه در يخچال بذاريد بعد از اين مدت بايد شكلات روي چاقو خودش رو گرفته، سفت و صاف باشه. 




نكات تمپر كردن شكلات: 

  • براي آب كردن شكلات مي تونيد به جاي روش بالا از مايكرويو استفاده كنيد. براي استفاده از مايكروويو دو سوم از شكلات هاي خرد شده رو در كاسه مناسب بريزيد و با بيشترين قدرت مايكروويو، به مدت 30 ثانيه حرارت بديد. حتما بعد از سي ثانيه ظرف رو دربياريد و هم بزنيد. اگه نياز بود يه سي ثانيه ديگه هم توي مايكروويو بذاريد. بعد از آب كردن بقيه مراحل رو به روش گفته شده انجام بديد. 
  • با وارد شدن كوچك ترين ذره آب، كل ساختار شكلات تغيير مي كنه و بافت دلخواه نمي رسيد، به همين براي آب كردن شكلات، حتما از كاسه بزرگ استفاده كنيد و مواظب باشيد قطرات آب جوش به هيچ طريقي واردش نشه. 
  • اگر حين آب كردن شكلات به هر روشي دماي اون به 62 درجه سانتي گراد ( 145°F  ) برسه، شكلات حالت تيكه اي و جمع شده مي شه و به اصطلاح مي سوزه، هيچ راه برگشتي براي شكلات سوخته وجود نداره و بايد دور ريخته بشه. اگر تازه كار هستيد بهتره يك دماسنج مايعات ديجيتالي از لوازم قنادي ها تهيه كنيد. اين وسيله چندان گرون نيست و براي كارهاي ديگه قنادي هم پركاربرده . 


شكلاتي كه براي تمپر كردن انتخاب مي كنيد بايد سالم باشه. مكان مناسب براي نگهداري شكلات، جاي تاريك، خشك و خنك با دماي 14 تا 15 درجه سانتي گراده. قبل از استفاده از شكلات تاريخ توليدش رو ببينيد اگر بيش از دو سال گذشته استفاده نكنيد. شكلات ممكنه تاريخ مصرفش تموم نشده باشه ولي بر اثر نگهداري نادرست خراب شده باشه، اگر شكلات لكه خاكستري داره و رنگش يك دست نيست يا چربي ازش بيرون زده، خرابه و نبايد استفاده شه. 



  • متاسفانه اين روش براي حجم خيلي كم شكلات كاربردي نيست و حجم كم و صرفا روي بخار آب با هم زدن مداوم آب كنيد.